teenage dream
Klänning; Monki, Halsband; Stine Goya för Weekday, wedges; Weekday.

Såhär hade jag tänkt att se ut idag, men skorna fick bytas ut eftersom det skulle bli regn.
Jahopp, nu var det måndag igen! Skolan är inget problem för mig, men alla läxor tar ju musten ur en! (julmust någon? ;) ) Så, nu ska jag återgå till läxorna!
Ciao!

NEW YORK


bild; google

Fan. Tänk er vad härligt... New York. Har suttit och tittat på The City vilket inte direkt har svalnat min New York längtan. Konstigt egentligen, att man aldrig tidigare varit där men saknar det så förbaskat mycket. Saknar är kanske fel ord dock, längtan stämmer nog bättre. Nu till veckan ska bästa vännen på intervju eftersom hon ska åka som utbytesstudent, jag vill bara följa med. Jag vill hoppa in i resväskan och kunna fullfölja den drömmen vi hade sedan vi var typ 12 bast. Fast oavsett om det blir någon utbytesstudent resa så ska det banne mig bli en New York resa, eller tio.


DeeamHar suttit och pillrat på mobilen ett tag nu. Blev glatt förvånad över hur bra den verkar vara! Min tidigare LG Prada mobil som jag har haft i över två år är ju dock inte riktigt något att jämföra med ;)
Tänkte visa er vad jag hade på mig idag!
Skjorta i silke från Monki, och bälte (som egentligen är ett halsband!) från Punktshop

Laters ninjas!

Wildfire.


Gissa om jag blev överlycklig då jag fann ett stort paket i brevlådan. Äntligen! ÅH!
Mobilen står på laddning och jag kan inte sluta le. Man tvekade ju ett tag att man skulle få ett pris, hehe. Är så förbaskat stolt över mig själv, från att jag blev veckans favoritblogg utsedd av Pierre Björk och sedan dessutom blev top tio hos nextinfashion... Lägg märke till tygpåsen förresten! Fick med den i paketet (: Tänk att det är fredag redan (tack och lov!) OCH så ska jag snart få en godispåse. Livet kan tamme tusan inte bli bättre just nu.

%*###!!?!?%¤Jäkla skit. Jäkla jäkla skit. Min älsklingskappa kostar tydligen inte längre 599 kr (priset stod i ELLE) utan 1299kr. Där rök den perfekta kappan, för aldrig jag köper den för 1300 spänn! Buhuu :(

Existerar snygga vinterskor?Kollage by me

Ett underligt första inlägg... Bara en massa skor. Kanske säger det någonting om personligheten? hehe.

Det är verkligen kusligt svårt att köpa sig ett par vinterskor. Visst är väl det flesta av dessa höstskor, men det existerar verkligen inte snygga och varma vinterskor! Älskar skorna från Vagabond (den stora bilden) Älskar den udda klacken. De är verkligen grymma! Funderar annars starkt på de från Sixtyseven, eller någon billigare variant. Annars kan jag ju gå i mina tidigare vinterskor, men det kommer säkert sluta med att jag bryter benen eftersom att de är sjukt hala.

Herregud, nu läser jag inlägget... Det är augusti och jag skriver om vinterskor! Jösses.


Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se