NYTT & BILLIGT


Från höger: Second hand (Vintage), H&M, second hand, second hand.

När jag åkte hem från Mormor igår så stannade vi vid en second hand butik och tur var väl det. Jag kan säga att det är en av alla second hand-butiker där jag hittat mest fynd. På bilden kommer den vit/beiga skjortan och den virkade koftan från butiken. För er nyfikna så kan jag säga att hemlig som jag är så avslöjar jag inte än var butiken ligger. Men vem vet, kanske längre fram i tiden?

MEN! Jag har ännu inte visat er mitt favoritplagg därifrån. Kan lova er att det kommer hamna på top-5 av mina favoritplagg under året!

Kommentarer
Postat av: Nora

sv; Ja med! Får bara hoppas att vi hinner träffas snart också.Åh så mycket fint! SÄG vart det ligger, och byxorna i inlägget ovan var också superfina! Visa en helbild på dom!

2011-04-27 @ 10:16:33
URL: http://noradistricts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se