+++++

Kollage by me, drawing from Sarah Hankinson, cutlery from urban outfitters, the rest : tumblr

KOLLAGETAJM! Det var ju typ ett halvår sedan sist! Känns så himla kul! Har glömt bort hur skönt det är att bläddra bland härliga tumblr bloggar och få en massa inspiration. Livet leker, sista skoldagen imorrn för vi är som sagt lediga på fredag. Sedan på måndag kommer jag börja spela basket!! Vi får se hur det blir. Jag hoppas att det kommer att gå bra, att kombinera det med allt skolarbete, men det måste ju bara gå.
Tänkte på en sak idag, jag är så himla stolt över mig själv och andra utbytesstudenter. Fatta att vi är på andra sidan jordklotet och lever helt annorlunda liv! Det är inte en dans på rosor, men som om våra liv i Sverige ens var det? Jag måste verkligen ta vara på det här året, hur svårt det än är att låta bli att tänka på allt i framtiden. (typ som "när jag kommer hem till Sverige så ska jag göra det här och det här..." planeringsfreaket nr 1.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se