sådär ja!Stört snygga slip-on härifrån
Har som ni ser hållt på lite snabbt med designen på bloggen. Det behövdes en förändrning tillslut. FREDAG! Åh så efterlängtat! Nu är 1/4 av skolåret avslutat! Det är stört. Tiden går så fruktansvärt fort, men samtidigt så har jag ju lång tid kvar. Nu i helgen kommer jag att spendera tid hos min area-rep, det blir något att se fram emot! Nyss tittade min värdfamilj och jag på världens bästa romantiska komedi. Bästa filmen på länge. Crazy, Stupid, Love heter den. Men namnet gör verkligen inte rättvisa, tro inte att det är en tråkig kliché aktig komedi! Den måste ses!
(Och sen så är ju min gamla favorit från America's next top model med i filmen också! Satt ett bra tag och funderade varifrån jag kände igen henne...)
Nej nu ska jag sova, natti natti!

Kommentarer
Postat av: hanna

sjukt snyggaaaaaaaaaaaaaaa

2011-11-06 @ 18:09:25
URL: http://ngeralil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se