SCARY

Hahaha, om jag hade varit den som skulle servera Juno så hade ju i alla fall jag blivit rädd
Hamburgare....
Clair och jag. Jag = ovetandes om att vi skulle göra en min
Nu är jag med på banan igen
Tjaaa!
Helgen var grym, borsett från att jag är sjuk nu. Det suger. Kommer stanna hemma imorrn, för jag kan inte gå när jag känner mig såhär.
Hur som helst, i fredags var det Haunted Halls vilket är som typ spökhus i skolan. Jag var en av skådespelarna och det var hur kul som helst! Vad i "sjukhusavdelningen" och skrämde människor. De hade hjärnor och massa andra läbbiga prylar bakom mig däremot... och en katt!! åh vad jag mådde dåligt över den. Alltså, den var död och inplastad. Och en minigris. usch, nu mår jag bara mer illa.
Det var i alla fall jättekul, sen så sov jag över hos Clair igen! Och vi åkte och åt på detta hamburgare ställe där man parkerar bilen och sätter på lyserna när man vill beställa, så kommer de med maten till bilen. Så himla Amerikanskt hahah.

Kommentarer
Postat av: Anna

VA? en riktig dös katt och gris??

2011-11-01 @ 10:55:31
URL: http://enligtmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se