guldkorn

Hallådär amigos!
Full rulle här borta, särskilt nu när det bara är 4 (!!) dagar kvar till jag beger mig av till New York. Massa skolarbeten med andra ord som ska vara inne. Men åh så otroligt taggad jag är. Så just nu är väl bloggen inte allra första prioriteringen ;) Men snart så, snart så. Sålänge bjussar jag på lite guldkorn till lägenheter från Stockholm som ni hittar hos hemnet!

it is my birthday today!

Idag är det min dag! Känns konstigt, otroligt kul, men konstigt. Är vuxen på riktigt nu alltså. Födelsedagsfirandet firar vi faktiskt på en basebollmatch! Riktigt amerikanskt med andra ord. Kameran får följa med, så kan visa er senare. puss!

jag är sjutton

i två minuter till. enligt svensk tid.
Får nästan lite åldersnoja.

DO YOU WANT TO BUY THESE?

Okej hörni. Här kommer det jag har haft i tankarna i bokstavligen ett halvår. Äntligen klart. Handgjorda Iphoneskal med nitar. Du kommer få uppmärksamhet var du än går. - Till och med killarna i bandet Penguin Prison var imponerade på mitt skal och sa att det var grymt! Nu säljer jag ett vitt och ett svart skal, båda är med guldiga nitar. Först till kvarn är det som gäller. Dessa är alltså handgjorda av mig själv och kostar 299 kr, frakt tillkommer. Jag kommer självklart att tillverka fler om intresset är stort och kommer då blogga om det så att ni vet att de är tillgängliga igen. GOGOGO!
/
Okey guys. Here is the project that I have been working on for half a year. Finally it's done! It is handmade by me, and you will seriously get attention wherever you go! There is 2 avalible for the moment, one in black and one in white, both with golden spikes. It costs 45 dollars exclusive shipping. GOGOGO! (And if the interest is big, I will sell more soon!)

planeringsfreak

College by me, everything from filofax
Det började när jag var 10 år och såg "En Galen Dag i New York"(minns ni den?) där ena tjejen av Olsen tvillingarna var ett planerings/ordningsfreak. Enda sedan dess har jag varit besatt av allt som har att göra med kalendrar eller framför allt, filofaxer. Av en slump började jag söka på filofaxer då jag skulle vilja ha en som jag kan ha i typ resten av livet, ni vet, en sådan i läder som bara blir bättre med åren. Ganska svårt är det att hitta den perfekta, särskilt då jag har så många olika stilar/smaker då det kommer till kalendrar. Men hur fin är inte insidan på filofaxen (bilden högst upp till vänster)? Priset är sjukt saftigt dock, över 4000 riksdaler! Nåja, drömma kan man alltid.

wopwop

killarna i Miike Snow gick på en promenad innan spelningen, höhö
Asså faaan vilken stört grym kväll det var i tisdags! Så himla underbar! Miike Snow var alldeles grymma. Och förbandet Penguin Prison var sjukt duktiga också. Sköna typer också! Vi satt nämligen och snackade med dem i typ en timma efter spelningen! De kommer till Hultsfred också attans bara att det är i mitten av juni då jag är kvar här. Åh vad underbar den kvällen var.

kalaskul

Åh är på kalasbra humör! Clair ska nämligen ta mig till Miike Snow's konsert här borta i Seattle i kväll som min födelsedagspresent (oh herregud. Jag fyller 18 nästa vecka?!?) så jag är taggad till tusen. Åhh så underbart kul det ska bli!

tillbaka till rutiner

collage by me
hola hola människor! Har kommit hem från Oregon och istället kommit tillbaka till ett Washington med sommarväder! Bara ben och shorts blev det idag. Och jag klagar inte, åh som jag njöt. När jag var i Portland under en dag under lovet så såg jag en stor reklamskylt för Sephora, och vem om inte svenska favoriten Frida är ansiktet utåt för Sephoras kollektion i sammarbete med Pantone (som har utsätt denna orangea ton till årets färg)! Älskar sminkborstarna, allt som har att göra med plexiglas faller mig i smaken. Hmm... I morgon börjar skolan igen, det känns fel på ett sätt, är fortfarande i "semester moodet" men det känns väl ändå rätt så OK.

hej då bloggen

Source: unknown
höhö. April april. Okej, nej allvarligt dåra, jag ska ju som sagt till Oregon och kommer förmodligen inte ha tillgång till något internet överhuvudtaget. Så det kommer vara tomt på bloggen i lite mer än en vecka. Hoppas ni kan stå ut med det! ;) Puss o kram!


Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se