-text-

source; unknown
Sitter och äter en mandarin som ett äpple. Det är mycket jag vill säga. Kan börja med att var 4 månader kvar till jag åker hem igår. Fyra månader. Nada nada nada. Tänk hur många människor jag har lärt känna, det är helt sanslöst. Samtidigt är jag pepp på att komma hem, och börja om på nytt ytterligare en gång till. Ser fram emot det. Min hjärna mår himla bra idag, för jag har inga läxor, och gudars vad det gör gott för mentaliteten (lol Tuva). Det är så avslappande. I och med denna fritid så har jag scrollat igenom mysiga bloggar. Men jag måste bara få störa mig på en sak. Varför i hela friden ska alla svenskar förälska sig i färgen mintgrönt? Det blir som något missbruk. Det är verkligen en av mina favorit färger, men jag vill inte se hela Sverige gå runt med den. - Så typiskt Sverige. Sedan så har inte modellagenturen hört av sig. En aning irriterande ska jag säga. Det är ju inte första eller andra gången det händer, så det är drygt. Fast jag har egentligen släppt det för längesedan (läs en och en halv vecka). Så kära medmänniskor, så ser mitt liv ut just nu. Har en liten lust att gå ut på promis, men det är stormigt ute, så det känns inte som bästa idén (åtminstone är det de jag försöker intala mig själv). Jisses vilket långt och trevligt inlägg det här blev. Men jag kände för det. Så, nu ska jag fortsätta scrolla, eller kanske fixa bloggisen litegranna. Så hörs vi. Och hörni, kommentera mera, det gör mig så glad!!

BESATT

åh, bästa underbaraste musiken just nu. Lyssnar på dem hela tiden. Verkligen. Ni borde kika in dem också! Chairlift heter bandet! Klicka på bilden så kommer ni till deras senaste (grymmaste) platta på spotify!

en fin färg

Fredagsinspirationen står Oracle Fox för. Apsnyggt! Lila och mintgrönt är helt klart finaste färgen just nu. Ska alldeles snart gå och lägga mig (och ni svenskar gör väl er redo för fredagen) Mår inte speciellt bra, men hoppas att förkyldningen ger sig snart. Ha en fin fredag! Natti natti

min hals gör ont

Spelade in detta igår. Pratar om allt mellan himmel och jord! En nyhet och en annan nyhet liksom. Nu är jag istället sjuk. Halsen gör ont och näsan rinner. Blä för det. Tror jag behöver stanna hemma imorgon. Besatt har jag blivit att svenska tv-program också. Himla underhållande. Ska nog vila lite nu så vi får höras senare. Ciao!

hola amigas

Ni får en liten bildbomb i ursäkt till min usla bloggning. Men sånt är livet ibland. Och nej, jag var inte till Storbrittanien över dagen ;) Vi besökte en liten by som var en skandinavisk by men som av någon anledning hade en brittisk telefonkiosk. Mycket underligt. Mitt smile på bilden är en aning ... roligt. haha. Puss på er.

MANNEN


The pictures are from here
Okej guys, jag har gått och kärat ner mig. Och vem i hela världen hade trott att det skulle vara en kille från Glee. Men åh. Fy farao vad snygg han är. Det känns som att det påminner mig lite om den där desperata kärleken man hade i sjuan (läs Tokio Hotel). Detta är dock mindre desperat och...  mindre deprimerande? Nu känns det istället mer sexigt om ni förstår vad jag menar.

Modellandet liksomLite bilder från i fredags när jag var med Clara och Clair.
Jag har något skitkul att berätta!!
Var och shoppade i lördags, och när jag var inne på Forever21 så kom två tjejer fram till mig och undrade om jag ville modella för Hollister(!). Men, eftersom att ja e en utbytis så går ju inte det. Bokstavligen tio minuter senare (i samma butik) så kom en annan tjej fram till mig. And guess what? Hon kom från Elite. Elite Models här borta i Amerika! Hon undrade om jag var modell osv, så berättade jag att jag har blivit scoutad från Elite hemma i Sverige men att det inte blev någonting utav det, men då sa hon "men nu ska vi se till att någonting kommer hända för dig!". Ahhh! FATTA VAD GRYMT. Glad så in i norden. Eftersom att det är en internationell och inte lokal modellagentur så är det helt klart lättare att kunna jobba. Glad. Glad. Glad.

shoe love

Kolla vilka grymma klackar jag hittade från Nasty Gal. Checka in de svarta klackarna! Och aprikosfärgade klackisarna, och de blommiga!! ååhhhh. kärlek. Nej hörni, nu ska jag fortsätta öva inför min redovisning imorgon! Ciao!

SVAR

Videoblogg igen! Spola fram typ 2 minuter så svarar jag på frågorna!! Är lite seg idag som ni kanske märker men man kan inte vara på topp varje dag. Och herregud, när jag skulle säga "shoppingen". Det låter helt sjukt. Jag måste säga det fel, för det heter väl inte så? Jag börjar tappa svenskan här borta. Pussillipuss.

våren är min

Cover February 2012
Det känns som att våren är påväg. Så stört underbart. Det var nämligen soligt idag och det var riktigt varmt! Lovely.
Såå, har ni sett nya headern? Åh vad jag älskart. Himla fin. Ha-ha, "himla" fyndigt där Tuva. Är helt enkelt inne på ett vår-humör just nu som ni kanske märker från bilderna ovan. Men det är ju bästa tiden på året! Ni hemma i Sverige har jag hört har hiskeliga minusgrader, men håll ut, våren kommer. någongång.


Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se