åter i seattle

Ojj Ojj Ojj.
Kom hem igår. Det kändes som om jag hade varit i en ... blender (vad heter det på svenska?). Så många nya intryck, så många nya vänner, så trött.
Jag åker hem om precis en vecka. Gaaalet galet. West coast resan var grym, jag vet knappt var jag ska börja. Får väl helt enkelt börja när jag har mina bilder från resan! Jag glömde nämligen min kameraladdare med batteri i kvar på ett hotell. Det suger. Så jag ska beställa ett nytt, tills dess har ni dessa bilder från några av mina vänner. 
Sen så kan det hända att bloggen kommer att ligga nere i några dagar, för jag kommer förmodligen ändra tillbaka till vanliga www.tuvaalicia.blogg.se, så om ni inte kommer in på bloggen, få inte panik! ;)

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Fan va nice :)

2012-07-07 @ 13:06:53
URL: http://jeenlicious.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se