livet e najs

Åh hallå där bloggen. Har liksom glömt bort dig i all hast. Stört mycket har hänt, och då menar jag stört mkt. Det vore egentligen feeetaste blogginlägget om jag skrev allt, men så privat är jag nog inte. Så nu ska jag springa ifrån cybervärlden och in i verkligheten igen! För livet är allt härligt, eller hur?? P.s. Linda är hemma i Svealand nu, hon kom hem idag. DET om något är stört på hög nivå. See ya later alligator

two souvenirs

Två souvenirer från två olika 'focus weeks', ena från Seattle International Film Festival, och den andra, från underbara, bästa, härligaste, otroligaste, New York. Min fina värdsyster köpte den till mig, hon kom nämligen hem igår från hennes Focus Week. Åh så fin den är, nästan så fin bok att jag inte vågar skriva i den. Alldeles underbar! (läs det med en askungen-röst) Puss på er!

fin dag trots regn

Collage by me
Har precis kommit hem från att ha träffat en släkting som endast bor 4 minuter med bil från mig!
Sinnessjukt. Men åh så trevligt det var! Imorgon är det dags för Seattle International Film Festival, jag är taggad. Vi kommer till och med se en svensk film, så det blir kul! Igår var Kelsey, Audrey, Brenna och jag till havet. Det var allt fient. Vi tänkte ta en sväng till Forks, men halvvägs dit insåg vi att det var för långt bort. Fail. haha. Närå, det var en riktigt bra dag! Tog tyvärr inga bilder (!?) men får väl höra om jag kanske kan få några... Puss&kram!

it's a beautiful day

Det är konstigt det där med tiden alltså. Denna vecka har gått otroligt segt, fast en jag var hemma i måndags. Värdsystern ska åka till New York imorgon, och jag vill bara hoppa ner i hennes resväska. Verkligen. Nästa vecka så är det ingen skola, utan istället filmfestival för min del. Det blir kuuel! Så det ser jag fram emot. Idag var jag och Zoe och kollade på prom klänningar. Jag hittade en ljusrosa, fluffig prinsessklänning. Det är nog någon Amerika gör mot en och ens stil när det kommer till klänningar. Jag lovar. Men den är faktiskt så otroligt söt, så vi får se om det blir något köp. Kanske kan visa bild om någon är intresserad. puss&hej!

NEW YORK del 2

Antar att bilderna talar för sig själva! En vecka sedan jag kom hem nu! Tiden går fort... Snart åker vi hem liksom... Vad har jag haft för mig idag då? Hmm, inget vidare intressant, halvdag i skolan och sen blev det glee tittande... och sen typ plugg. Fint liv de. Inser att klockan redan är sex, tiden går för fort!!!!

hyperblogga

Jag kan ju säga er att jag känner mig en aningen hyper just nu. Om det är av det underbara vädret, taggad för yoga, eller vad som vet jag inte. Men sån är jag! Puss

NEW YORK del 1

Utsikten från planet! Såg en aning... smått och utspritt ut!
hotellrummet med mina två rumskamrater! (haha åh, rumskamrater... vilket löjligt ord)
Första dagen vaknade jag av denna underbara utsikt! Åhh vill tillbaka.
Taggade svenskar på bussen!
central park!
YFU kids <3
Wow. oh herregud. Jösses amalia. Jag vet inte vad jag ska börja. New York är det bästa som finns. Det går inte att vara besviken på staden. Jag ska bo där. Jag bara vet det. Har redan börjat kolla på colleges, haha åh. Så stört underbart att jag inte för fem öre ville lämna staden så snabbt. Det var helt klart ett utav de bästa 4 dagarna i hela mitt liv. Dessa bilder är bara från dag 1 (finns till och med mer!) så kommer visa er fler bilder under kommande veckan. Men åh så underbart det var. Min hjärna är nog fortfarande kvar där borta. Nu är det fredag, vilket känns underbart bra! Puss på er.


Hej alla fina människor!
Välkommen till min mysiga hörna. Här blandas det inspirationskollage, bilder, inköp, vloggar, tankar och andra trevliga saker om mitt liv. Jag som driver bloggen heter Tuva Alicia Stener. I augusti detta år åker jag dessutom till USA som utbytesstudent. Fotar gör jag med en Canon 1000D KONTAKT: Tuvasnuva@live.se