DAY ONEÅh hej.

Vi tog bussen hem, vi tänkte nämligen sova ut ikväll så att vi är superpigga imorgon.
Det hela blev ganska oväntat på ett sätt. Både jag och Elin var sjukt trötta på grund av att vi båda är/var väldigt förkylda. Så skämmigt tidigt gick vi och la oss för att sova. Så jäkla tråkig. Men det var som om vi var i en dröm när vi låg där i värmen och hörde alla spela fotboll (?) och sjunga. För vi var så pass trötta och hade så svårt att somna. Haha. Åh, är riktigt peppad inför morgondagen. Lykke Li liksom?!

WELCOMEBild - Weheartit, solglasögon - Weekday, shorts - Runawaydreamz, kängor - Dr Martens, påse - H&M fashion against aids, tröja - Weekday
Kollage by me


Just nu borde vi vara i Borlänge och vara fullt upptagna med att sätta upp tältet. Så om du ser tre stycken levande frågetecken så kan det vara vi. Här har vi ett fint kollage med fina kläder. Ingen dum festivaloutfit helt enkelt. NU KÖR VI!

TRÖTTA TJEJERJag tror att vi har lite sådär lagom tur. Eller inte. Vi har blivit fetings förkylda!! INTE bra tajmning. Men det ska inte förstöra våran vecka nej, nu är det dags att ta fram the peace and love spirit!

TJAAA!

Hjärtligt välkommen till denna sköna blogg.
Här kommer det läggas upp härliga bilder från Peace & Love.

Jag som ligger bakom denna fantastiska idé att bevara festivalkänslan heter Tuva Alicia Stener och driver huvudbloggen, www.TuvaAlicia.se

Enjoy.


Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0